Chock

Ja, nu blir ni allt förvånade att jag plötsligt skriver.

Har just inget att göra. Elin har somnat och Gunnar jobbar.

Idol ? Jag tyckte att det va på tiden att hon fjällrävs Mariett åkte ut. Jag tycker hon sjunger bra men jag gilla inte hennes såsiga, flummiga sätt. Hon kan va på nån festival liknande turne och sjunga sin flumrock.

Jag har en sådan jävla ichias så jag mår dåligt. Ibland hugger det till så tårarna är nära. Jag proppar i mig Diclofenac Värk tabletter som jag har en uppsjö av här hemma. Ändå har jag så svårt att va lugn. jag är orolig att jag fått en nervskada i sammband med att jag hade diskbrock för ca 3 år sedan. På kvällen så gör mitt högra ben ont och jag får lätt kramp bara jag sträcker mig lite. Det gör skit ont. Ända från baksidan av låret och ner under hålfoten ut i stortån. Kan vakna mitt i natten med att få kramp. Benet bara hoppar och skakar ibland.
Fan va jag gnäller! Så farligt e de ju inte.........

Förresten! Jag har faktiskt vaccinerat mig trots att jag sa att jag inte skulle. Men jag blev så jävla trött på dom som tjata om alla jävla följsjukdomar. Men jag tror fortfarande att om man är frisk i övrigt och inte brukar va förkyld eller få influensa blir sjuka i grissjukan. Sen att man tvätta händerna ofta och sköter sin hygien också betyder mycket.

Jag är ledig denna helg. Otroligt skönt.
Ska försöka att baka lussebullar och peppar kakor med Elin som jag lovat.

Få se om jag blixtrar till och brukar allvar med att blogga igen.

Tjingeling


RSS 2.0