Gubben i lådan

Hej alla ni som troget går in på min blogg. Jag har inte orkat skriva. Och det har heller inte varit nått intressant alls att berätta eller så. Känner bara att det behövdes en paus.

Men i alla fall kan jag berätta att vi ska ha semester veckan innan midsommar. Då tänkte vi fara till Småland och låna min brors stuga. En jätte fin stuga mitt i skogen och intill en liten sjö. Egen brygga med roddbåt eller kanot att ta sig ut på sjön. Det ska bli härligt med en liten semester. De har en inglasad altan nere vid vattnet. Även en bastu efter doppet i sjön om man har lust. Ska bli lyxigt på nått vis. Vid midsommar helgen kommer lite vänner. Då vankas det party. Hoppas vädert blir bra bara. Längtar jätte mycket.
Ska ha kamran i högsta hugg.

Ikväll och i natt ska man va ensam hemma. ska ligga i soffan och flippa runt bland tve kanalerna. Äta godis osv... Skit i bantningen. Orkar inte den iheller.  F:n orkar ingen ting. Vad orkar jag??? Är i stort behov av lite spänning. Men var hittar man det? Hadde planerat lite sol idag. Men den försvinner ju bara för man är ledig så klart.

Nu går jag och sover en stund.....................
tjingeling

Vad duktig jag är

Idag har jag faktiskt varit flitig.

Jag har putsat alla fönster och glaset runt balkongen. Nu är det fint att titta ut.

Jag har städat ute på balkongen. Möblerat om igen. Jag gillar verkligen inte våra möbler. Tunga teak möbler. Riktigt tråkiga faktiskt. Men jag har inte hittat något som passar i pris och som är smidigt att ha på en balkong. Får väl vänta på rea.....

Har varit med Elin på hennes ridning nu ikväll. Smilla älskar att följa med. Hon tycker det är så roligt på stallet. Händer ju något hela tiden.

Tjingeling vi hörs snart igen

Saknaden av Sally



Sally! Hela familjens vän.

Det har nu gått 3 veckor sen dagen vi lät dig somna in från dina problem. Nu slipper du dina öroninflammationer och dina våtexem. Din trötthet som till slut blev en evig vila. Vi alla tänker på dig dagligen för du var vad man kallar en trogen vän. Alldrig du visa oss något besvär. Din tillgivenhet och ditt lekfulla sätt har satt sina spår. Saknaden är väldigt stor och du kommer alldrig försvinna från våra hjärtan. Puss på dig vår goa björn......................................

Shopping

Har varit på Mobilia idag.
Har handlat babypresent och hoppas den blir bra.
Handlade en väska som jag tittat på ett tag och en klocka med vit rem. Lite fint nu på sommarn.
Var på jagt efter ett par vita jeans och det var inte lätt. Pövade ett par och fy vad jag såg tjock ut. Aldrig kan man vara riktigt glad. Får nog vänta ett tag eller till nästa sommar. Hahaha.
Elin och jag tog en fika på Make donkan. Skönt för då slapp jag laga middag nu ikväll till oss.
Elin hade ett presentkort i sin plånbok. 179:- kvar på detta så hon shoppa också loss. En bok och ett jätte bigt suddi.
Men jag blir som vanligt jätte trött när jag går i affärer. Så nu ska jag laga mig en kopp kaffe och läsa en bok som jag började på innan idag.

Tjingeling


javisst ja !!

Jag ska snart iväg på jobbet igen.

Tänkte bara skriva till er nu som är intresserade av min så kallade bantning.
Vi vägde ju oss nu igår Gunnar & jag.
Resultatet blev :: 1,2 kg Till mig, men Gunnar var ju bäst med 1,8 kg. GRATTIS!
Fan det sporrar mig till att försöka vara bäst nästa vecka. Det var säker den påsen ostbågar i fredags.

Jag har just blivet klar med städning här hemma. Och känner jag har lite bråttom att bli klar för jobbet.
Ledig imorgon och hoppas vädert är lika fint som idag då.

Tjingling tingeling.........

Hallo !

Måste försöka skriva lite mera här. Men tiden att koncentrera mig till att ha något så när vettigt att skriva om är trög.
Jag har idag varit uppe sen kl 6:00. Smilla vaknade och var nödig. Så det var bara att hoppa i palterna och gå ut.

Jag ska jobba idag. Men känner att jag vill vara ledig. Längtar till semester.

Min kära dotter åker till Grekland om en vecka. Skönt för henne. Men jag vill också.
Elin har varit på klassresa på Ven och de hade haft jätte kul där. Tyvärr när de kommit hem så råkade jag slänga in hennes ryggsäck i tvättmaskinen med hennes MP3 spelare kvar. Den tålde ej vatten så klart. Har köpt ny till henne.

Bantningen!!!!!
Åhhh jag synda i fredags igen.
Efter jobb så stanna jag till på ica och handlade en påse ostbågar. Fick sådant fruktansvärdt sug på något gott. Men har faktiskt inte druckit cocca cola. Ska väga mig idag när Gunnar vaknat. Hoppas jag har gått ner något i alla fall. Försöker tänka på vad jag äter och hur mycket. Inte lätt ska ni veta. Men jag har inte slutat så ni vet.

Vi hörs!!!!
Tjingeling
 

Trist

Stackars Elin är på utflykt med skolan idag. Fick ta fram vinter jackan och köpa gummistövlar. Tog även en mössa på sig.
Hoppas de nu får bättre väder på Onsdag då de ska på klassresa till Ven. Tycker synd om ungarna nu när vi haft fint väder sä länge och nu när de ska iväg blir det dåligt.

Men, Men, för er som är nyfikna om hur det gått med min bantning så kan jag säga att det blev -1/2 kilo. Blev rätt nöjd för jag trodde att jag hade gått upp.
Var ju på erotikparty hemma hos en arbetskompis. Tack trevligt L :-). Handla inget. Inte min grej får jag säga. Men jag drack några cider och åt lite chips. Inget bra för en som ska väga sig söndag morgon. Skulle igentligen följa med tjejerna ut som skulle till Harrys. Men jag orka tyvärr inte.

Nu ska jag hoppa in i duschen fixa lite hemma. Ska jobba ikväll.

Tjingeling

RSS 2.0