Asså!

Jag har nu blivet helt bombad, insöad i att vara på Facebook. Fattar nu vad alla ungar går igenom. Vansinnigt......
Men det verkar vara många vuxna som sitter kvällen igenom på detta. Ha Ha....
Har redan fått en del vänner där.

Idag har jag varit på Lindex här i Limhamn. Handlade schampo/balsam, hårspray och en Elaka MY tröja till Elin. Den såg så mysig ut.

Elin och hennes kompis har spelat prova på curling idag. Dom tyckte det var jätte kul. Jag vill också prova!!!

Tjingeling...........

Hur ska det sluta

Trist att jag mist timmar på jobb. Jag har blivet uppsagd 5 timmar veckan. Så nu har jag bara 20 timmar i veckan.
Jag vill ju verkligen jobba kvar. Men nu måste jag hitta annat så jag kan få upp timmarna. Känns bara så himla tråkigt. Abetsmarknaden är ju inte blomstrande den heller precis.

Men visst jag har ju planer. Men vi får väl se. Allt brukar löna sig så småning om. Konstigt nog.

Nu så är jag också trött på snön. För nu kan man ju knappt gå här ute hos oss. Allt är så knöligt och ojämnt över allt. Jag hatar mer tö än snö för det är värst när detta väl fryser igen.

Elin har sportlov och idag har hon varit på tjejmässa. I morgon ska hon umgås med sin mor säger hon. Få se om vi kan hitta på nått då. Jag är ledig.

Nu är jag i vart fall jätte trött. Bör väl tänka på att gå till sängs.

Tjineling

En kort stund....

Var ungarna hemma. Men middagen blev uppskattad. Dom älskar riktig mat. Ständiga frågan: Har du mer sås? Man måste göra sås som till ett helt kompani när dom ska äta. Allt gick åt.
Johanna stack direkt efter maten. Skulle träffa det. Och det blev lång promenad med start här ifrån. Tydligen lyckad :-)
Fredrik o Camilla stanna lite längre och spelade WII. Jag vann bowlingen. Sen stack dom för att hem och städa.

Nu sitter Elin och jag i soffan och ska se Wallander. Har börjat se detta. Gilla inte dessa svenska deckare först.

Sen blir det natti natti. Ska jobba hela dagen i morgon.

Tjingeling

shöndaaa

Idag ska mina godingar komma hem på middag. Det var ett tag sen jag hade dom samlade.
Ska bjuda på ungsstekta kycklingdelar med sås och potatis. Pressgurka och kokta morötter.
Efter maten så får de en semla till kaffet. Jag äter själv inte Semla men ungarna tycker det är gott. jag gillar ju inte grädde. Kan inte för mitt liv svälja detta. Har prövat tusen tals gånger. Jag klögs ordentligt om jag provar.

Skulle köra Elin och hennes kompis på badet men bilen satt fast ute på parkeringen. Det har fruset så inatt så där hjulen stått och töat blivet hål sådär var bara is under. Rubba sig inte en millimeter. Gunnar är nere nu och försöker hacka fram bilen. han har hållit på ett tag nu faktiskt. Hoppas jag slipper gå ut och putta. Det är svin kallt ute.

När jag var ute med Smilla i fm, så träffa hon sin kompis zack en papillon. Dom tycker jätte mycket om varann. Dom busa ett bra tag. De är så små så de kunde springa ovanpå skaren. Smilla var jätte duktig som kom när jag kalla: "Godisss". Jag var stel frusen när jag kom in. Men det är uppfriskande härligt ändå.

Nu ska jag sätta lite fart här hemma så det är extra mysigt när ungarna kommer.
Tjingeling

Härliga Lördag



Vill visa denna söta bild på dessa bedårande ungar.
Fåtöljen satte vi dit som en fristad för Sally. Nu sitter Elin i den. Så fort man gick på golvet hade man alla valparna gläffsande runt benen. Men det var verkligen kul. Sally var en så underbar mamma. En riktig upplevelse.

Idag är det lördag och jag är ledig. Vet inte vad vi ska göra idag. 
I morgon hoppas jag att jag får mina barn på middag här hemma för det var ett tag sen. Får se om dom kan.
Får locka dom med nått gott.

Tjingeling 

Mätt och belåten



Detta var en så rolig tid då sally fick sina valpar. Dom var så söta och snälla allihop.
9 st men tyvärr dog en valp för oss. Åhh kolla bara.
Jag ska lägga upp fler bilder så småning om. man kan inte se sig mätt på dem. Eller hur?

Sally nybliven mamma



Kolla in så gulligt

Gissa?

2 guld än så länge i OS. Det är ju kul. Men jag tror att vi tar 3 guld och ett brons. Vad tror ni?

Idag vaknade jag med ögat igen murat och rött.
Tog sen en promenad med lilla Pyret Smilla. Fick gå och hålla för ögat hela tiden för det bara rann i vinden. Ser ut som jag har fått en smocka. Men jag mår lite bättre ändå idag. Så man är förhoppningsvis på bättringsväg. Hoppas jag orkar med att göra något idag för nu vill jag inte sova mer. Har sovit mycket dess dagarna.

Nu är Elin snuvig och mår sådär. Fast hon gick iväg till skolan. Skulle väl vara typiskt hon nu blir dålig på sitt sportlov.

Tjingeling


Gnällig

Ja, jag känner mig verkligen gnällig.
Nu förutom fökylningen så har jag så ont i halsen. Eller en konstig halsont för jag har ont bakom örat som går ner i hals senan. Kan knappt röra mig. Har tagit panodil 2 st. Hela huvet känns som det är i en bikupa. Snuva, hosta och nysningar. Kan lungt säga att jag är sjuk. Hitta en gammal feber termostat som visade 35*. Hmmm fungerar denna???? Faaan vad jag hatar detta. 

Nu går jag och lägger mig. Det är den bästa medicin att vila.

Attjooo...................Prosit.........Tack!

Helt värdelös

Linda! Du har nu smittat mig med din förkylning. TACK!
Började nu i helgen. Ont i kroppen och hellt täppt i näsan och har problem att få luft. Allra helst när man ska sova.
Jag brukar klara mig från förkylningar. Men dessvärre inte denna gång. Jag verkar i vart fall inte ha feber.

OS! Jag är inte så intesserad men det är lite konstigt att ett OS läggs i ett land med så mycket väder omslag. Visst de har fina anläggningar och fina hotell och så. Men vädert! det är ju vinter OS???? men som sagt var jag är inte så intresserad så jag struntar i villket faktiskt ändå. Ville bara kommentera detta ändå för det är ju mycket pengar som folket betalar. Eller??

Nu ska jag laga mig en kopp te. Försöka kurrera mig till jobbet ikväll.

Tjingeling

Förälrarmöte

Jag blir så trött. Jag vet knappt inte vad som pratades på mötet. Bara en massa små gnabb. Jag tycker och som jag även lyssnat på Elin så är det bra lärare och en lugn skola. Betygs snittet ligger på 94% men utgång i 9:an godkännd i kärnämnena, matte, engelska, svenska som är 3:e bäst i malmö. 

Ang, föräldrar som var på mötet var det 2 st av krocksbäcks barnen. Men det var ju faktiskt en liten del av saknad av Limhamnsbarnens föräldrar också.

Jag ska till jobbet snart. Min mage käns en aning orolig. Men det får väl gå??????????

Ha det
Tjingeling

Häst folket

Ja, jag säger ju detta!!!!
Elin tyckte inte detta var något för henne. Jag håller med. En sådan människa som vi skulle hjälpa till att ta hand om hennes häst. Inte för jag är en proffs på hästar och ridning. Men jag har en del års erfrenhet av att ha egen häst. Hon var 16 år och prata som hon hade störst erfarenhet av alla. Jag och Elin tänkte det samma. Detta kommer inte att funka. Så efter Elin provat den lilla faktiskt trevliga ponnyn så tacka vi för oss och att vi ville fundera............???

Många inom häst världen har väldigt konstiga ideer och sätt. Ett mycket egoistiskt folk. Men jag får ändå säga att om man hitta folk med samma inställning som en själva så är detta en skit kul hobby. Vi ska se om vi hittar ny häst att låna. Finns alltid folk som uppskattar lite hjälp.

Nä, nu får jag sätta lite fart och göra lite nytta.
Ikväll ska jag på föräldra möte på krocksbäcksskolan. Ska vara där för att det är vissa som tror att krocksbäcksbarnens föräldrar kommer att komma om vi lägger mötet där de bor..
Detta tror inte jag. Men visst man kan ju se ;-)

Ha det underbart...............

Häst

Idag ska Elin och jag hälsa på i ett stall. Kanske ska Elin bli medryttare till en liten ponny ca 2 dagar i veckan. Det ska bli spännande och vi ser verkligen fram emot detta. Jag behöver också lite stall liv. Saknar det så in i.

Vi har nu bokat biljetter till Dag-Ottos sommar teater i Falkenberg den 16/7. Elin tycker han är så rolig och det tycker jag med så det ska bli kul. Fredrik gav henne en DVD med Dag-Otto snuttar i julklapp. Hoppas man får semester. För isåfall planerar vi camping med vårat fina tält också någon dag.


Tjingeling

lör-sön

Ledig i lördags-skönt!

Blev bjudna till kusinen på middag i lödags kväll. Kött sås och potatis. MUMS!
Alltid trevligt att sitta och snacka lite och ha mysigt.

Jobba idag men åkte direkt hem till mossan där middagen och familjen vänta. Det blev stek med svål sås och potatis. Ännu en dag med riktig husmans´kost. Detta är ju så gott. Ungarna älskar när dom får riktig mat. Vi äter så vi storknar. Eller som riktiga skåningar kan. Sås och potatis görs till mos. Åhhhh va de e gott för maven.

Nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen. Tror jag ska läsa i boken jag började på i lördags. Har ju sängen för mig själva i natt.

fredags mys

Idag har jag varit flitig.

Stor städ av toan här hemma.

Hjälpt min mamma att städa i hennes lägenhet. Så fint det blev!

Tagit hand om min söta Elin som klämt tummen i en bildörr. Aj som f-n... Gör väldigt ont. Har fått en blå tumnagel. Den har svullnat också så jag vet inte om vi kanske måste in och få den röntkad. Alltid svårt att veta eftersom det gör vädigt ont när man gör sig illa i fingrarna. Så hon valde att vi skulle ha pannkakor idag. Mysigt hon och jag.

Hoppas vi får någerlunda väder i morgon. Vill ut............få frisk luft............jag kvävs annars....

Snart Lördag så jag säger natti, natti

Busvädert fortsätter

Nu tycker till och med jag detta börjar bli lite för bra. Idag så tänkte jag ta en lång tur med Smilla men det var så hög snö på vissa ställen så det gick knappt att gå. Hade det inte blåst så jäkla mycket hade det varit lite okey ändå.

AVATAR. Vi var ju och såg denna härom dagen. Den var ganska okey. Man får sig en tankeställare. För vi är ju jäkligt dumma som slösar på naturens resurser. Allt är ju ett kretslopp som vi bryter så naturen dör och inte kan återhämta sig för vårt överflöd. Jag känner att jag är en del av detta och du med.

Nu ska jag hämta Johanna för vi har hennes bil här. Gunnar har varit och besiktigat den och gick helt igenom. Skönt!. Nu ska den säljas. Vi har satt in den på blocket. 40 000:- om någon undrar.

Tjingeling

Snö pinglan




Lilla gumman kunde knappt gå så stora och många snöbollar som fäste i pälsen igår. Men söt var hon när de hängde där och guppade när hon gick.

Idag ska vi gå på bio och se Avatar. Alla säger den är bra. Vi går inte på bio så ofta Gunnar och jag ihop så det ska bli kul. Elin ska också med.

Förresten ni som är i min ålder kommer ni ihåg Moon boots som var poppis i min tonårs tid. SE BILD. Jag lånade Elins som hon har. One sitze passar alla. Dom är skit varma och hållbara i snön. Inte så klumpiga som man tror.
Jag hade sådana också när jag var i stallet. Man frös alldrig om fötterna. Tror jag får köpa också för jag är ju mycket ute och plumsar omkring med Smilla.

Tjingeling

Reza eller vad hon heter



Vi var och så Reza på Bilia Jägersro igår. Trodde det var Calle som skulle va där men både Calle och Erik var där dagen innan. Men Elin fick i vart fall en autograf av Reza. Men vad hon är dålig i sin hals. Där är nått som inte står rätt till. Hon harklar sig och dricker vatten hela tiden. Tur att inte hon vann. den rösten hade aldrig hållt.

RSS 2.0