Prins Daniel

Prins Daniel, Hertig av Västergötland.

Ja, nu fick hon som hon ville. Tur va ju det. Även om jag tycker han verkar lite konstig. Men fins det kärlek så kan man leva med varandras brister. Men jag känner ju inte honom.

Ska snart iväg på jobb. Så det får bli det lilla idag. Ska gå och fixa till det som går att fixa på mej nu.

Ha det gott

Tjingeling

Vår

Jag ska snart iväg och jobba. Fast idag hade det varit skönt att vara hemma. Eller rättare sagt varit ute. Jag har varit ute med Sally en lång promenad och det var riktigt vårigt ute. Jag älskar våren. Man känner sig så mycket gladare och piggare. Hoppas det håller i sig.

Varför får jag inget besked?????
Jag blir galen snart. Det tar sådan tid. Men tänker inte ge upp min sak.
Blir detta av så blir det en lyckad förändring i mitt liv som jag välkomnar med öppna famnen ska ni veta.
Mitt liv idag är bra. Men om detta går igenom så blir det bara bättre. Och det ska man alltid sträva efter.
Om inte så börjar vi om igen.........

Ha en glad dag nu i det fina vädert ni som kan.

Tjingeling

Mina barn

Vad hade jag gjort utam dem?
Dessa under har jag uppfostrat med hela mitt hjärta så gott jag kunnat. Jag älskar dem så mycket.
Jag anser mig ha haft en tur som fått dessa. De bryr sig om varandra och vill varandra väl. Det är jag jätte glad för.
Livet har trotts allt inte varit dans på rosor alla gånger. Men mina ungar har aldrig klagat.

Ville bara skriva detta så ni vet.

Tjingeling plingelig


Herre på täppan

Tv programet var nu ikväll som Elin och jag längtat efter. Det var faktiskt rätt kul. För ovanlighetens skull så var det okända medverkande i denna tävling. Brukar nu förtiden bara vara kändisar. Men de vill ju så klart inte skada sig. Utan bara visa upp sig för publik. Tänk att äta habanero 6 stycken. fy fan vad det måste ha brännt och svidet ända ner i röva. Ska se detta nästa söndag igen.

I morgon är jag ledig. Men måste städa för här behövs en rantafajt.

Snön har nästan fösvunnet och skolan ska börja för lilla loppan. Hon har fått lösnaglar med glitter på. Kan knappt göra något. Fick hjälpa henne att tvätta håret. Undra hur det ska gå för henne i skolan. Får hålla lite anorlunda i pennan.

Gunnar ska byta bandage runt sin fot i morgon. Sen ska han jobba eftermiddag till kväll. Han har fortfarande ont.

Efter jag har jobbat nu i helgen så känner jag mig en aning trött. Vi inventerade ju i lördags kväll till 24:00. Tiden gick rätt fort. Men tänker bädda ner mig nu så jag kommer upp att köra Elin och rasta Sally i morgon bitti.

Tjingeling

Bio

Idag har Elin och jag varit på bio och sett Bolt i 3D. Det var en söt och rolig film. Men blev lite besviken på 3 d:en som inte alls var så häftig som jag sett innan. Man satt där alla med fåniga brillor på huvudet. Ungarna tyckte det var häftigt förstås. Personligen tycker jag att den hade varit lika bra utan 3 D. Så om ni tänker se den så kan man vara det utan. Betyg av 5 tycker jag 3. "Sevärd"
Nu lagar Gunnar middag och vi ska väl sen se Lets Dance som Elin gillar.

Jag kommer nog inte skriva förren tidigast på söndag kväll igen. Ska jobba i helgen. På lördag till 23:00 då vi ska inventera. Hatar inventering. Men tiden brukar gå rätt fort och vi får ju nått käk hoppas jag.

Trevlig helg
Tjingeling

Torsdags

I tosdags blev Gunnar opererad i sin fot. Han tog ut klamrar som han fick opererat när han bröt foten för ett par år sen.
Elin och jag var i Trelleborg hela denna dag. De sa att operationen skulle ta ca 5-6 timmar. Vi gick och fika och tog promenader runt i byn. Vi var på shoppingcentrat Valaen. Halv ett var vi tillbaka på lasarettet. Vi satt lite på biblan och läste. Kl 15:00 var han ute. Operationen hade gått bra.
Jag fick ringa jobbet om att jag blev sen. Ville helst va ledig men det gick inte. Skulle börja jobba 16:00 och var där 16:15.

Denna dag var jag helt slut i pannan. Att bara gå så och vänta är ju pest tråkigt. Stackars Elin som man försökte roa samtidigt. Sluta jobb 20:30 Åkte hem och vräkte i mig spagetti med köttsås och somna på det.

Så kul va denna dag
Tjingeling

Pulka åk

Idag har Elin och jag varit ute i en liten backe vid lernacken och åkt pulka. Det var jätte härlig men lite kallt fast man försökt bulta på sig så mycket som möjligt. Man måste ju ta tillfällena i akt nu när vi har fått lite snö i allafall. Synd vi glömde kamra bara.

Nu sitter vi med vars en dator i soffan och tinar upp med en fika. Elin är sugen att gå på bio med en kompis. Men problemet är att tydlingen kan inga föräldrar köra dem in. Vi brukar nästan alltid få göra detta men nu råkar både Gunnar och jag jobba ons-tors som detta skulle bli av och de dagar som det går osv.. Vi får se på fredag då?

Ikväll kommer min lilla påg hem och ska äta mat. "Slut på kontot"
Han tar då med sig sin snälla syrra som också är hungrig.
Mammas 3 godingar  som kommer få Panerad torsk med citron, remulad och kokt potatis till middag.
Det är så gott att panera torskfileer. Och fisk är ju alltid nyttigt.

Jag glömde handla kaffe när jag var och handla. Klarar inte vara utan kaffe. Katastrof ! För väl iväg och fixa detta nu.

Tjingeling

Ny snö

Det var så härligt med en fm promenad med Sally.
Luften är så ren och det är mysigt när det är snö på träden.

Idag har jag putsat några fönster. Genast blir lägenheten frächare bara det.
Ska snart lämna Elin till hennes syster Johanna. De kanske hittar på något. Jag ska iväg och jobba snart så det blir bra.
Det är ju Sportlovsvecka nu så man har ju lite ångest över att Elin ska ha det tråkigt. Många av hennes kompisar reser bort.

Tänk om man kunde vara två. En på jobb och en hemma med familjen.
Ingen fick ledigt denna vecka på jobb. Mycket folk i butiken många är ju lediga. Förstålig till viss del. Men råga på allt så är det inventerings vecka. Fattar inget tycker det är hål i huvudet. Eller är det planeringen av de i DK . Dom har ju vanlig vecka där. Så förmodligen är det så. 

Nä! nu ringer snart Johanna tror jag.
Och det gjorde honHiHI

Tjingeling


Söndag kväll

Sitter i soffan efter att ha jobbat idag.

Man tar ju inte något för sig att göra.
 Nu längtar jag efter att få rida eller att ha en häst. Gud vad det har räddat mitt liv många gånger. Jag tror att om man har detta intresse så slipper man att ha det tråkigt eller att man känner sig ensam eller något. Du har alltid en sann vän i en häst.
Jag skulle kunna berätta episoder som skulle kunna verka sagor ,men som jag har upplevt med detta djur. Ibland sorgliga och ibland glada och trevliga minnen. Tänker kanske mest på min första häst "TJALLE". Jag var 11 år och får ett litet föl som bara är 3 dagar gammalt. Snacka om lycka.
2 månader senare får jag en till "GERRY" 3 år lite riden innan bara. Detta var en het häst som jag vann många hopp tävlingar med. Villken tid. Jag vill skruva tillbaka tiden.
Jag kan faktiskt inte påstå att jag var ett bortskämt barn trots att jag fått häst. Detta var ju mitt liv och det ända som då betydde något för mig. Jag fick göra allt som hade med skötsel och ridning själva. Men eftersom mina föräldrar också blev intresserade så hjälpte de gärna till vid tävling och skjuts till stallet varje dag.
 Tänk man kunde sitta vid gödselstacken och äta sin matsäck. Vem brydde sig.

Nu är man kärring och hoppas att sina barn får minst hälften av upplevelser mot vad jag fått i min barndom tillsammans med dessa underbara djur.

Tjingeling plingeling. nu vet jag ingenti

Fågel skrämman i hörnet


En snötoka


Lite sned bild på Sally


Fredag :-)

Ledig idag :-)
Men jobbar helgen :-o

Många åker på skidsemester och jag känner mig sugen. Jag har ju skidor och allt men saknar ledighet.
Skulle vara skönt att bara vara där. Sitta och ta en god öl i backen och mysa i stugan. Det är verkligen avkoppling.
Jag åker inte så bra men ner kommer man ju alltid. Är väl inte så glad för att ta mig ner i svarta backar. Gillar att kunna åka lite lagom och njuta istället. Det är ju också så att livet runt omkring gör att det är kul fast man inte är så bra på att åka. Verkar som om vi måste planera detta till nästa vinter. Vi får nog inte en hel veckas semester denna vinter så det får bli till nästa år.
Elin vill detta mycket och Johanna å Fredrik hänger nog också med.

Solen skiner men det är kallt. Kanske jag går ut och ser om där är något man kan fotografera. Isåfall kommer lite bilder in.
KANSKE

Tjingeling och kram

Det snöar

Nu kommer det snö och dom har lovat upp till 1 dm. Men hoppas nu den får ligga kvar och att det lir lite mer. Älskar när det snöar. Luften är så härlig och ren. Barnen har ju sport lov snart så låt det snöa så barnen har kul.
Men däremot hatar jag slask och blåst. Det kan jag va utan.
Snart ska jag iväg på jobb. Känner inte så värst för det. Gillar inte börja som idag kl 15:30-20:30.
En trevlig nyhet till att bilen den blå gick igenom besiktningen helt utan anmärkningar. Alltid skönt att slippa verkstadskostnader.

Hoppas det blir av........................................
Jag vill...............................

Tjingeling Tingeling

Scones

Har bakat scones idag som fika. Jätte länge sen jag åt detta och det var mums.

Jag sov ända till kl 10 idag, och sov middag i ca 1 1/2 timme också. Vad farao är detta. Att jämnt gå och va trött.

Har satt upp nya gardiner i rummet som blev rätt så bra. Undrar om jag någonsin blir klar med vårt nya hem så som jag vill ha det. Det är så mycket. Och har svårt för att få tummarna loss att fixa och dona. Hoppas det år årstiden som nu alla säger.

Usch vad jag klagar. Jävla gnällig är jag med att va tråkig. Måste få ändring på detta. Men huuuuuur.........
Önskar våren var här så man kunde plantera lite växter i krukor på balkongen.

Denna dag är också ett liv...../sit: F 2 år.

Tjingeling plingeling....

Djur Mässa

Idag har jag och Elin varit på milamässa. Såg bra uppvisningar av hästar och det gillar ju vi. Annars så var det mest en massa jordbruks utställare. Vi gick omkring och försökte hitta så många tävlingar som vi kunde. Och vi får se om vi vinner något. Vi leta också efterså mycket användbar reklam vi kunde. Detta har nästan blivet som en sport för oss när vi är på sådana ställen.
När vi var klara körde vi hem till Johanna och hämta henne. Hämta sedan Fredrik på stationen som ville till Mobilia för att köpa ny mobil. Han hitta en som han tyckte om och passade på honom. Körde hem honon och vi var hungriga så vi fortsatte till svågertorp och köpte med oss hem Kina mat i box. Sådan tur man inte jobba denna lördag för det var mycket på Ilva parkering.
Nu ska vi spela lite spel och sen ser vi på Melodifestivalen. Sen tror jag Johanna vill bli körd hem. Det är skönt att vara med alla mina barn.

Tjingeling och ha en skön dag.

Gutten morgen

Allt bra och ska snart iväg till jobbet.

Kul att fler hittar min blogg och nu börjar man känna att man måste in å skriva lite mer.
Men tyvärr orkar jag inte och tycker inte att det för tillfället händer så värst mycket. Men lite kan man väl försöka plinka ner.

I morgon är jag ledig och hela helgen med. "SKÖNT"
Undra om det blir någon snö?

I morgon ska hyresvärden komma och titta på lite saker som vi upptäck allt eftersom vi bott här.
Får se hur det går.

JOHANNA- I LOVE YOU!

FREDRIK-SAKNAR DEJ HEMMA

ELIN- VÄRLDENS LILLA GULLUNGE

Ni är mina gull ungar. PUSS.......

TJINGELING

Hej svejs

Jag har ju inte skrivet på ett tag och hoppas ni mina vänner inte tröttnar med att gå in här.

För tillfället händer inte mycket i mitt liv. Känns rätt trist faktiskt. Jag känner mig trött och allmänt tråkig.

Men till helgen ska jag vara ledig men vet inte vad jag ska göra. Hoppas Johanna kanske är ledig så vi kan hitta på något. Eller vad säger du??
Jag längtar så till att det ska bli sommar så man bara kan gå rakt er till stranden och bryggorna på sibbarp utan att man ska ha transport medel av något slag dit. Högst 5 minuters väg gående.
Kan inte tänka mig bättre boende än att bo här.

Jag är så sugen på att ut och fotografera i naturen. Gå i min lilla värld och bara söka tillfällen som kan va kul att fota. Men jag saknar en riktig kamera till detta. Dom är så dyra bara. Vill ha en med riktigt objektiv.

Och så är det med det...........

Tjingeling

RSS 2.0